tag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post1205942965765279240..comments2024-03-23T07:35:08.710+01:00Comments on Kuchnia u Krysi : Ryba po greckuKrystyna Bonerhttp://www.blogger.com/profile/04430135731744195667noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-79998998714667506282020-06-22T22:34:09.952+02:002020-06-22T22:34:09.952+02:00Wygląda to super. Pozdrawiam.Wygląda to super. Pozdrawiam.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-20883420893942429052013-04-13T22:40:07.183+02:002013-04-13T22:40:07.183+02:00Potrawa jest smaczna .Robię to podobnie to tego pr...Potrawa jest smaczna .Robię to podobnie to tego przepisu.Nic dodać ,nic ująć.Poezja smaku.Ryba po grecku jest suuuuperr. POLECAM. Margaretkamargaretkahttps://www.blogger.com/profile/16699808261107560464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-43763396347883065452013-04-12T21:01:36.125+02:002013-04-12T21:01:36.125+02:00Kiedyś też jadłam rybę panierowaną tylko w mące. A...Kiedyś też jadłam rybę panierowaną tylko w mące. Ale odkąd teściowa uraczyła mnie taką z panierki i w jaku i bułce to się na taką przestawiłam, bo chyba nawet bardziej mi "podchodzi". Twój przepis jest ok. ~Zula ~Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-60103566544890518562013-04-12T20:43:33.516+02:002013-04-12T20:43:33.516+02:00A u nas zawsze była ryba tylko w mące. Bez panierk...A u nas zawsze była ryba tylko w mące. Bez panierki. I w małych kawałeczkach wymieszana z sosem. W ten sposób każdy trafi zawsze jakiś kawałek. A ja wciągam każdą ilość sosu solo. A czasami nawet profanuję go z makaronem albo ryżem albo i na kanapkę... Uwielbiam :)wkratke.com.plhttp://wkratke.com.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-72795175283687474392013-04-12T18:02:16.093+02:002013-04-12T18:02:16.093+02:00Uwielbiam rybę po grecku w każdej wersji. Twoja na...Uwielbiam rybę po grecku w każdej wersji. Twoja na zdjęciach wyglada bardzo apetycznie. Aż mam ochotę.... "niania"Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-56774923067941541302013-04-12T16:55:58.366+02:002013-04-12T16:55:58.366+02:00właśnie zrobiłam rybkę wg twojego przpisu, jarzynk...właśnie zrobiłam rybkę wg twojego przpisu, jarzynki "dochodzą", rybka usmażona, palce lizać, Iza. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-39693045609083410812013-04-12T10:36:06.664+02:002013-04-12T10:36:06.664+02:00Przepis niby stary jak świat, a ciągle aktualny. D...Przepis niby stary jak świat, a ciągle aktualny. Dziękuję za przypomnienie o rybie w takiej postaci. Ryba >po grecku< zazwyczaj kojarzy się ze świętami. Niesłusznie. Ładnie wygląda na tych zdjęciach. KasiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-31722764613878373042013-04-12T08:37:09.040+02:002013-04-12T08:37:09.040+02:00apetycznie wygląda ta Twoja rybka. Ja robię na szy...apetycznie wygląda ta Twoja rybka. Ja robię na szybko. Kupuję mrożone warzywa (nie muszę już kroić). Jest to pójście na skróty. W domu rodziców mój tato zajmuje sie rybami i kiedy jadę do nich, to pałaszuję wszystko a po grecku najwięcej. DomiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-42179779576601933632013-04-12T08:24:48.555+02:002013-04-12T08:24:48.555+02:00Nie wiem czy chodzi o rybę czy o farsz. Ja zawsze...Nie wiem czy chodzi o rybę czy o farsz. Ja zawsze robię więcej farszu (jest super pyszny) i wkładam gorący do słoika, chwilę pasteryzuję (jak kompot) i mam na póżniej. Potem tylko jak najdzie mnie ochota na taka rybę to już mam farsz gotowy. A smażenie rybki to szybciutko. Oj chyba zrobię dzisiaj na obiad. ANAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-30157584979973990702013-04-12T08:13:56.162+02:002013-04-12T08:13:56.162+02:00Można, z tym żeby osobno zamrozić farsz w pojemnic...Można, z tym żeby osobno zamrozić farsz w pojemniczku i osobno zawinąć rybę. Najważniejsze, żeby były to produkty świeżo przygotowane. Pozdrawiam, KrysKrystyna Bonerhttps://www.blogger.com/profile/04430135731744195667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-37709578113139617112013-04-12T07:59:36.021+02:002013-04-12T07:59:36.021+02:00Czy można taką rybę zamrozić? GosiaCzy można taką rybę zamrozić? GosiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-41684664738279214742013-04-11T23:23:44.407+02:002013-04-11T23:23:44.407+02:00Moja ryba po grecku jest z dorsza, ale Twoja ładni...Moja ryba po grecku jest z dorsza, ale Twoja ładniej się prezentuje. Kto wie czy jutro nie zrobię. Mniam, mniam. MaxAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3608891925400061237.post-34242965246316519822013-04-11T23:15:20.700+02:002013-04-11T23:15:20.700+02:00Ja dodaję por zamiast cebuli i dodaję jeszcze utar...Ja dodaję por zamiast cebuli i dodaję jeszcze utarte jabłko. BasiaAnonymousnoreply@blogger.com