WARZYWA FASZEROWANE, ZAPIEKANE...

Nie ważne jakie warzywa, nie ważne jaki mają kształt. Czy są to pękate papryki, czy smukłe, długie cukinie albo zwyczajne ziemniaki. Najważniejsze, że doskonale smakują kiedy dodamy do nich nadzienie i znakomicie wpasują się na obiad, przystawkę , czy też elegancką kolację

     ___________________________________________________________________________


Cukinie faszerowane mięsem z indyka i kaszą jaglaną








Ziemniaki faszerowane, zapiekane


Patisony faszerowane zieloną soczewicą i pieczarkami


Bakłażany faszerowane kurkami


Patisony faszerowane, zapiekane z serem


Papryka faszerowana


Pieczarki faszerowane


Papryka z farszem wegetariańskim









___________________________________________________________________________






1 komentarz:

  1. Faszerowane warzywa to świetny pomysł na obiady, zawsze możemy wymyslic i nafaszerować inne i bedzie inaczej smakowało

    OdpowiedzUsuń